Katlanır Yatak

Katlanır Yatak

Ankara Siteler’de yatak sektörü üzerine hizmet veren firmamız sizler için yatak, baza ve başlıklarda en uygun, en kaliteli olacak şekilde baza, başlık ve yatak (ortopedik yatak, yaylı yatak, paket yaylı yatak, visco yatak, Latex yatak, bebek yatağı) üretimi yapmaktadır.

Yerden tasarruf etmek için kullanılan katlanabilir yataklar, son zamanlarda bir ihtiyaç haline gelmiştir. Katlanabilir yataklar; otel, pansiyon gibi işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda çok sık misafiri gelen ev sahipleri tarafından da sıkça tercih edildikleri görülmektedir. Sünger, visco ve lateks gibi farklı malzemeler kullanılarak üretilen katlanabilir yataklar; çok pratik ve yüksek kaliteye sahiptir. İdeal ve konforlu bir uyku deneyimi sunarlar. Evinize gelen misafirleriniz kanepelerde uyumak yerine, otel konforunu aratmayan katlanabilir yataklarda rahat bir uyku deneyimi yaşayacaklar! Gerçek yatak konforuna çok yakın bir uyku deneyimi sunan katlanabilir yatakların özelliklerini aşağıda sizler için derledik.

Katlanabilir Yatak Özellikleri Nelerdir?

Katlanabilir yataklar; en az iki parçalı olarak üretilirler ve eklem yerlerinden katlanırlar. Son derece işlevsel bir şekilde tasarlanan bu yataklar, yer kaplamazlar. Yerden tasarruf etmek için tasarlanan katlanabilir yataklar, aynı zamanda sağlıklı bir uyku düşünülerek üretilirler. Vücudun uyku esnasında doğru pozisyonu koruması, katlanabilir yatakların en önemli özellikleri arasındadır. Katlanabilir yatakların kılıfları fermuarlı olduğu için kolayca temizlenebilir ve yıkanabilir özelliktedir. Bu sayede alerjik rahatsızlıklar da önlenmektedir. Katlanabilir yataklar, sağlıklı ve konforlu bir uyku deneyimi sunabilmek için visco, lateks ya da pamuk gibi malzemelerden üretilmektedir. Katlanabilir yatak seçimi yaparken, yatak kumaşının sentetik olmamasına dikkat edilmeli, kaliteli örme ya da pamuklu kumaşlar kullanılarak üretilen katlanabilir yatak modelleri tercih edilmelidir. Fonksiyonel özellikteki katlanabilir yatağınızı kullanmadığınız zamanlarda, katlayıp bir köşeye kaldırmak yerine, evinizde obje olarak kullanabilirsiniz.

Katlanabilir Yatak Avantajları Nelerdir?

Kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanmış katlanabilir yatakların pek çok avantajı bulunmaktadır. İlk olarak, istenildiği zaman katlanabilir olması sebebiyle yer kaplamaz ve bulunduğu alanda dağınıklığa sebep olmazlar. Aynı zamanda, eğer istenirse, kullanılmadığı durumlarda dekoratif obje olarak da değerlendirilebilirler. Evler dışında otel gibi işletmelerde de kullanılan katlanabilir yataklar, pratik ve işlevsel bir üründür. İşletmeler için büyük bir kolaylık sunar. Visco, lateks ya da pamuk gibi tamamen sağlığa zararsız malzemelerden üretilen katlanabilir yataklar, vücudu destekler ve uyurken vücudun doğru pozisyonda kalmasını sağlarlar. Sağlık için uygun, yüksek kaliteli ve çok uzun süreli kullanıma uygun malzemelerden üretilirler. Uzun yıllar hem kendiniz hem de misafirleriniz rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lavitta’nın geliştirdiği yataklar ile kesintisiz bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Ankara Siteler’de yatak mağazamızda zengin ürün çeşitliliği ile yatak, baza ve başlık uyku ürünleri bulunmaktadır. Ankara Siteler’de bulunan Lavitta Yatak mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Garantili ürünlerimizi görmek mutlaka uğrayın.